Vigsel, middag och fest

VIGSELN

 

Vigseln äger rum i den vackra kyrkan på Rödön. Vigselceremonin startar kl 14.00 och då är det bäst att vara på plats, sittande i bänken! För den vetgirige kan vi informera om att Mattias är konfirmerad i denna kyrka.

 

Vi har anlitat en fotograf vilken kommer att sköta all fotografering under vigseln. Vi ber därför att ni väntar med att ta bilder tills efteråt.

 

 

Rödöns Kyrka

Rödögården 348

835 91 KROKOM

MIDDAG

Middagen kommer att avnjutas på Hägragården i Dvärsätt, cirka nio km från kyrkan. Vi bjuder på en trerätters buffé med smaker från det norrländska köket. Det finns goda parkeringsmöjligheter för dig som vill ta bilen hit. Självklart är alla tvåbenta i familjen välkomna, stora som små. Var noga med att anmäla alla som behöver egen sittplats vid middagen.

Vid ankomst till Hägragården bjuds det på välkomstbål och mingel i väntan på brudparet. Därefter följer brudskål och sedan middag. Vid middagen bjuder vi på två glas öl, vin eller cider samt en avec till kaffet, därefter finns mer dryck till självkostnadspris. Självklart finns det alkoholfria alternativ, vilka vi bjuder på under hela kvällen.

 

Hägragården, Dvärsätt

Dvärsättsvägen 14

83541 Dvärsätt

FEST

Lokalen är vår att nyttja hela natten, så hur länge festen pågår får den som lever då se... Baren är öppen och säljer öl, cider, vin och ett urval av våra bästa drinkar. Du betalar kontant eller med swish. Den som vill kan också köpa ett häfte med drinkbiljetter.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved